Fejlett országokban a hulladék hasznosítása, feldolgozása és a hulladékanyag visszaforgatása új termék formájában a kereskedelembe kiemelt fontosságú. Egy-egy gazdaság fejlettségi mutatójában szerepel többek között az az adat is amelyik arról szól milyen arányban vesz részt a reciklált anyag az újratermelésben. Az újrahasznosításban élenjár az üveggyártás, a papíripar, a műanyagipar és az utóbbi időben a teksztilipar is.

A Flotex cég 2000-ben alakult, azzal a céllal, hogy a piacnak felmutasson egy forradalmian új belső falborítást, amelynek alapanyaga éppen a textilipar hulladékanyaga.

A kép eltávolítva.

A Flotex BT, a kísérleteket 1999-ben kezdte, hogy az ezredfordulóra elkészüljön ez a rendkívüli termék, amely minőségében nem tér el a hasonló külföldi termékektől, árában és színvilágában viszont alkalmazkodik az itteni szükségletekhez, viszonyokhoz. 2014-ben technikai okok miatt a Flotex terméknevet Izodeko-ra változtattuk, a cég név pedig Csuvik Ada lett.

Az eladási mutatók szerint mind többen választják az Izodeko folyékony textil tapétát.

Célunk az, hogy az egész térségben kialakítsunk egy komoly eladási hálózatot, ezért felhívunk minden érdeklődőt, akinek felkeltette érdeklődését az Izodeko folyékony textil tapéta, jelentkezzenek, hogy megbeszéljük együttműködésünk lehetséges formáit.

Ne tétovázzon, győződjön meg a Izodeko folyékony textil tapéta előnyeiről
és induljunk együtt a 21. századba!