U razvijenim delovima sveta reciklaža i vraćanje reciklovanog materijala na tržište u vidu novog proizvoda zauzima istaknuto mesto. Stepen razvijenosti određene ekonomije definiše se udelom reciklovanog materijala u novoj proizvodnji. U reciklaži prednjače industrije stakla, papira, plastike i u poslednje vreme tekstila
Firma Flotex je osnovana 2000. godine sa ciljem da domaćem tržištu učini pristupačnom novu vrstu unutrašnje zidne obloge, čija je sirovina baš reciklovani materijal tekstilne industrije.

Tečna tekstilna tapeta je nov način oblaganja unutrašnjih zidova prostorija (soba, kancelarija, hodnika i dr.). Izodeko tečna tekstilna tapeta je nov domaći proizvod te vrste, koji po kvalitetu i teksturi nimalo ne zaostaje za inostranim proizvodima. Izodeko je ekološki materijal i sastavljen je isključivo od domaćih prirodnih sirovina kao što su pamuk i celuloza.

Image removed.

Izodeko nije samo tapeta ili boja, odnosno termoizolacioni materijal, već tapeta, boja i termoizolacioni materijal u jednom. Ove karakteristike je čine atraktivnom i modernom unutrašnjom zidnom oblogom. Širok asortiman boja omogućava da svako sebi nađe odgovarajuću nijansu. Sa malo mašte i truda možete svom životnom prostoru podariti eleganciju, toplinu i lepotu uz pomoć Flotex tečne tekstilne tapete.

S.Z.R. Flotex je počela sa eksperimentisanjem 1999. godine, da bi od domaćih sirovina do kraja godine proizvela revolucionarno novu zidnu oblogu. 2014. godine zbog tehničkih razloga ime Flotex je promenjena u Izodeko, a SZR Flotex u Čuvik Ada Ona po svojim karakteristikama odgovara svetskim standardima, a cenom je prilagođena našim uslovima.
Tendencija prodaje ukazuje na sve veću zainteresovanost građana za kupovinu tečne tekstilne tapete Izodeko, tako da smo danas već prisutni u svim većim gradovima: Novi Sad, Beograd, Subotica, Vršac, Zrenjanin, Kragujevac...
Ambicija nam je da razvijemo prodajnu mrežu u celoj Srbiji, a i van njenih granica. Zato pozivamo sve zainteresovane kojima se dopada naš proizvod, da nam se jave da se dogovorimo oko eventualne saradnje.

Ne oklevajte, proverite kvalitet tečne tekstilne tapete Izodeko
i krenite sa nama u 21. vek !