1. Az Izodeko folyékony textiltapéta egy természetes, környezetbarát termék (alapanyaga pamut és cellulóz).
2. Könnyen és egyszerűen felrakható a falra - csináld magad elven.
3. Az Izodeko folyékony textiltapéta köszönve természetes alapanyagainak, kitűnő hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A hő nem a falak melegítésére veszik el, hanem a helységet melegíti - ezáltal energiát és pénzt takarít meg.
4. A textil anyag tulajdonságából fakad, hogy elnyeli a zajokat, ezáltal az Izodeko folyékony textiltapéta feljavítja a helység akusztikáját.
5. Elfedi a repedéseket a falakon vagy plafonon, és elasztikusságának köszönhetően meggátolja azok újbóli megjelenését.
6. Kitűnően tapad mindenfajta felületre (vakolt fal, gipsz karton, farost lemez stb.), ami lehetővé teszi széleskörű alkalmazását.
7. Az Izodeko könnyen karbantartható-nedves ronggyal törölhető, vagy a port leporszívózzuk a tapéta felületéről.
8. Az Izodeko folyékony textiltapéta könnyen leszedhető a falról - jól át kell nedvesíteni a tapéta felületét (szivaccsal vagy házi permetezővel), megvárni még a pamutszálak átáznak, és egy közönséges spaklival le kell túrni a falról- a leszedett massza újra felrakható ( ha tiszta !).
9. Abban az esetben ha az Izodeko folyékony textiltapéta egy idő után bepiszkolódik, és Ön úgy dönt, hogy ez a hőszigetelő réteg maradjon a falon - egyszerűen átfestheti közönséges beltéri festékkel bármilyen színre.

Az Izodeko folyékony textiltapétát a szabadkai Anyag- és konstrukció vizsgáló intézet véleményezte (22-3492 dokumentum szám).